Translate

dimarts, 7 de juliol de 2015

I DE LA CASA DE LA PARAULA , CINC CÈNTIMS.

Avui en vull fer cinc cèntims d'un dels espais que esdevé part del meu ventall de racons de pensar. Barcelona és una ciutat afortunada a on és pot gaudir del silenci i de la paraula, del bon maridatge o en Gaudí. I això no ho  és tot, per que el que més ve de gust és pensar, llegir, escriure i compartir. 
A la seva plana web es defineixen com un espai generador 
de debats, de confluències i de crítica. 

Fundada el 1980, la llibreria Xoroi va ser la primera llibreria especialitzada en psicoanàlisi de l'Estat espanyol. Avui, la llibreria de La Casa de la Paraula, també és un centre d'informació i d'organització d'activitats sobre la psicoanàlisi i les psicoteràpies. Al llarg dels anys s'ha convertit en lloc de referència i de trobada per als professionals d'aquestes disciplines. Des de la mateixa llibreria s'ha promogut la creació d'Espai Freud, comissió que organitza activitats de caràcter transdisciplinar i de difusió de la psicoanàlisi. A Internet, a part de la pàgina web, disposem d'un fòrum d'intercanvis i debat amb el nom d'Amics de la Llibreria Xoroi. Així mateix, al bloc dels Amics de Xoroi on es publiquen articles i informacions diverses. També el Bloc d'Espai Freud amb els continguts de les Jornades, conferències i taules rodones organitzades. Comptes de client amb interessants avantatges.

Xoroi Edicions ofereix un menú de serveis editorials a usuaris i professionals per a l'edició i publicació de llibres tant en formats impresos com en formats electrònics, amb excel·lents acabats i a preus accessibles.

Però el millor és que vingueu i us assabenteu per vosaltres mateixos de qui són i que s'hi fa en aquesta associació cultural Un espai d'intervenció en la cultura de la Ciutat. Punt de trobada entre la psicoanàlisi i altres discursos que ens permeti dibuixar un diàleg de la nostra contemporaneïtat.
No us oblideu de passar pel seu blog
També tenen CAFETERIA i tot un seguit de plaers que fan dels nostres sentits un debat d'allò més intens. Hi trobareu la carta i els suggeriments.
Recordeu allò de la recomanació del Xef? Doncs avui jo us faré una: 
EL XEF, en Ricard! Quin és el seu secret? Cuinar amb amor i temps.
l'alquímia més nostrada és en ell com el coneixement a la Casa de la paraula
us deixo aquí el menú d'avui que no pot tenir més adjectiu que excel·lent!

La trobem al carrer Rosselló 154, 08030 Barcelona. 

Entre els carrers Aribau i Muntaner, 93116921. 


Cap comentari:

Publica un comentari