Translate

dimarts, 10 de febrer del 2015

COIA VALLS AMB AMOR PROHIBIT




Presentació a la Casa del Llibre de la novel·la històrica Amor prohibit de l'autora Coia Valls amb la periodista Sílvia Tarragona i l'editora Rosa Moya.

El caliu i la humanitat que traspua Coia Valls només és comparable a l'amor que rep de tots aquells que la gaudeixen en qualsevol dels plànols existèncials  que un hagi tingut el plaer de conèixer-la.

Llegir-la, sentir-la comporta somriure més enllà del que demanda la bona educació. La complicitat esdevé consol malgrat el dol. El goig de compartir cobra una nova dimensió quan et mira als ulls i et traspassa fins el fons.


2 comentaris:

  1. Aquest any la Sandra Bruna, la meva agent literària, ha portat a terme una acció que portava per nom: "La literatura alimenta il·lusions". Ahir vaig sentir-ho en tota la seva dimensió.

    Jo li dec bona part de la meva vida a la literatura i un grapat de moments molt valuosos. La presentació d'ahir en va ser un. Un d'aquells que saps que no oblidaràs perquè era "de veritat"

    Gràcies per fer-me sentir tan estimada, per la confiança i la fidelitat en les meves obres, per cada encaixada.

    Gràcies per formar part d'aquest meravellós trajecte, Mayte Duarte. Gràcies, sempre!

    Coia Valls.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qui no té somnis o il·lusions mor abans, llarga vida a les persones que a més de tenir-ne fan de l'acte de compartir tant bell encaix. Força i llum Coia, per la memòria!

      Elimina