Translate

diumenge, 8 de febrer del 2015

SHERLOCK HOLMES: L'HOME QUE NO EXISTIA. LEM RYAN SI.



Presentació de SHERLOCK HOLMES: L'HOME QUE NO EXISTIA de Lem Ryan, un dels màxims referents de la literatura pulp en castellà amb més de 35 obres a l'esquena, a la Llibreria Gigamesh de la mà de Miquel Giménez l’home que ha negat haver existit mai i lo seu és un Mystero.

 



Cinc cèntims de l’obra gentilesa de Lem i lliure traducció draconiana.

SHERLOCK HOLMES: L'HOME QUE NO EXISTIA

«Any 1905: En el 221B de Baker Street té lloc una sessió d'hipnotisme on Sherlock Holmes, assistit per l'eminent psiquiatre Sigmund Freud, intenta recuperar la memòria perduda d'un home que es fa nomenar Jorge Luís Borges. Un cop convençut de la seva irremeiable bogeria, aquest és segrestat per unes estranyes criatures.

Any 1934: Mentre espera a Washington per reunir-se amb el president Roosevelt, HG Wells aprofita per conèixer a l'únic familiar viu d'un antic amic a qui deu la vida, el soldat americà John Carter; però el seu nét Randolph no es presenta a la cita i en canvi sí que ho fa un estrany hindú que diu ser el seu representant. Després d'aquesta trobada, Wells s'entrevista amb l'encara periodista del Gotham Gaceta, Perry White, per parlar sobre els meteorits que estan caient a Smallville.

En l'actualitat. Sobre el terrat del diari més important de la metròpoli, dos dels herois més grans del planeta es troben per fer front a la terrible amenaça que s'aproxima cap a la Terra per devorar-la.

Viatges en el temps, éssers extraterrestres, conspiracions internacionals, i una amenaça vinguda del més profund de l'espai que farà trontollar la pròpia realitat. A més d'herois com ara Doc Savage, L'Ombra, Allan Quatermain, John Carter de Mart ... I, sí, també un que projecta una ombra de ratapinyada, i un altre vestit de vermell i blau capaç de volar. A més d’un espantós devorador de mons. I, per descomptat, sadritas, molts sadritas, això si, una mica diferents als que ja coneixeu, emparentats aquests amb bèsties sorgides de l'imaginari de Lovecraft. »

Aviat ressenya, i que consti que el llibre ha estat comprat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada