Translate

dissabte, 14 de febrer del 2015

DLOREAN & MIGUEL ANGEL NAHARRO & LEM RYAN


DLOREAN EDICIONS és  una editorial salmantina especialitzada en novel·les Pulp, Steampunk, Ciència Ficció i Fantasia. I com ells mateixos diuen:

Sí, ja ho sabem, editorials hi ha moltes ... llavors Perquè una més? La resposta és simple. Un dia ens varem adonar que hi ha encara centenars d'històries per explicar; hordes de dolents amb malèfics plans de dominació mundial; éssers d'altres mons disposats a envair el nostre planeta; misterioses organitzacions que busquen esclavitzar ... i per descomptat centenars de herois disposats a enfrontar-s'hi per impedir; Homes misteriosos que patrullen pels carrers d'Amèrica del Nord emparats sota la llum de la lluna; intrèpids exploradors que viatgen a l'altre de la terra per trobar civilitzacions perdudes; Éssers amb poders que decideixen utilitzar els seus dons per al bé de la humanitat ... Dlorean edicions neix amb la missió que totes aquestes històries arribin a vosaltres amb tota la frescor, qualitat i originalitat de la qual són capaços els escriptors que formen part de aquest il•lusionant projecte. Benvingut a Dlorean ... el teu transport al fantàstic.



MIGUEL ANGEL NAHARRO

Escriptor, des del 2012  en Dlorean Edicions,  Tyrannosaurus Books,  en Pulp Edicions i Neonauta Edicions. 

Nascut a Barcelona (1975) Aficionat a la lectura des de petit: Comics, llibres de fantasia, terror o ciència ficció. Ha escrit històries des de sempre, des que era tot just un nen. Va realitzar diversos articles i ressenyes de còmics en revista Ares Informàtica a l'any 2001.
Alma mater i editor a la pàgina web Action Tales, on ha publicat un centenar de relats des de l'any 2003 fins a l'actualitat.

Ha publicat històries a la revista Cimmeria, ha participat en les antologies en e-book "Relativament: Relats de la Imaginació" i "Libido Màxima", a la revista virtual "Ultratumba", publicat relats en les antologies: Zombies! Vol. II, Arkham: Relats d'Horror Còsmic, Epic: Relats de Fantasia Èpica i les Millors Històries de Zombies de Tyranosaurius Books publicades per l'editorial Tyranosaurius Books. També ha participat amb una breu col•laboració en el llibre Avengers: poder Absolut de l'editorial Dolmen.

Autor de La Illa en la Fi del Temps (Dlorean edicions),  Dràcula i dels Crims de Jack l'Esbudellador - (Tyrannosaurus Books) i La Maledicció de la Deessa Aranya (Dlorean Edicions) entre d’altres a més de les novetats presentades avui que sortiran en breu.




LEM RYAN

Lem Ryan, pseudònim de Francisco Javier Miguel Gómez (Barcelona, 1965), escriptor de novel·les populars, també conegudes com "de a duro" o "bolsilibros".

Va publicar la major part de la seva obra a les editorials Ceres i Bruguera durant la dècada dels 80, conreant diversos gèneres: ciència ficció, terror, fantasia, oest, policíac, fins i tot esportiu, encara que el seu estil es caracteritza precisament per l'eclecticisme i la barreja d'ells. Així, molts dels seus relats fusionen diversos gèneres, de vegades de manera inversemblant.

Molt influenciat per la literatura pulp nord-americana i el còmic book, i especialment per autors com HP Lovecraft i Robert I. Howard, avui dia les seves obres són recordades amb nostàlgia pels aficionats al fandom, igual que les dels genials Curtis Garland i George H. White, tot i que la seva producció va ser molt menor.

El 2006 Lem Ryan va tornar al món de la literatura. Va publicar diversos relats de la seva sèrie "Bifrost: Relats del Arc de Sant Martí" i va iniciar una novel•la per entregues al portal Sedice de literatura de gènere. Al febrer de 2007 es va publicar la seva novel•la "Nova Era". Hi reprèn el seu estil barreja de diversos gèneres. Posteriorment, a finals de 2013, i mitjançant un crowdfunding, va editar dues noves novel•les: "La Frati Nigra" i "Katham i les ombres del caos". En 2014 s'ha publicat una reedició de les seves novel•les de Katham, titulada La llegenda de Katham (Dlorean Edicions) que inclou una nova aventura. També el 2013 reedita Caçadors de Vampirs en un volum titulat Weird West, juntament amb dues continuacions escrites per Raul Montesdeoca i Carlos Diaz Maroto. A més, mitjançant un altre crowdfunding, ha publicat Sherlock Holmes i l'home que no existía.

http://lemryan.blogspot.com.es

http://proyectopulp.blogspot.com.es/2014/06/la-leyenda-de-katham.html 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada