Translate

dimarts, 23 de desembre de 2014

CIUTAT DE LA LECTURA


Cornella de Llobregat  va encetar al 2009 una nova estratègia de millora a partir d’un valor, el foment de la lectura: la lectura com a factor de canvi i desenvolupament positiu de la seva ciutadania, com una eina de convivència i creixement.

"Cornellà ciutat de la lectura" és una iniciativa que va apostar pel coneixement com a eina de qualitat de vida de la ciutadania amb els objectius de crear noves iniciatives i sumar i donar relleu a totes les que ja s’estaven realitzant. Facilitant així que tots els ciutadans, petits i grans, tinguessin accés a la lectura. Cercant complicitats amb tots els implicats com són els ciutadans, els col·lectius, les entitats o les empreses del municipi. Va crear-se un espai que ha fet possible l’experimentació i reflexió sobre la lectura i el seu foment. Posicionant la ciutat com una ciutat que aposta pel coneixement a través de la lectura.* 

El passat dimarts 18 de novembre a les 19:30 al Castell, cinc anys després, es va celebrar una trobada dels autors/es locals amb l'Alcalde Antonio Balmón. Conduit per l’actor Ignasi Guasch amb la participació d’en Francesc Xavier Simarro, en Jorge Gamero, i n’ Amparo Muñoz Rocha.


No tan sols va ser un acte de reconeixements, va haver espai per l’autocrítica, noves propostes i agraïments.

 El que si va quedar palès és l’èxit de la iniciativa i paga la pena insistir en el reconeixement del que és una tasca ben feta i amb ganes. Agraïm a tots els que ho fan possible en la persona que els representa, en Jordi Garcia Guitart Regidor del Pla Ciutat de la Lectura, Biblioteques, Política Lingüística i Districte II de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat:

GRÀCIES i endavant un any més!*(http://www.cornella.cat/ca/CiutatDeLaLectura.asp) 

2 comentaris:

 1. Estimada Mayte:
  Una vegada més, moltes gràcies per la teva meravellosa entrada i artcile. Dracmaycat, és una caixa de continúes sorpreses peles de cultura i feina bena feta.
  Us estic molt agraida per aquesta meravellosa cobertura i el vostre recolçament i carinyo.
  Us desitjo de tot cor, Bones Festes

  ResponSuprimeix
 2. Carinyo, ja saps que t'estimem i que creiem en tu.
  Res em fa més feliç que aconseguir allò que pretenia, sorprendre't i que et sentis orgullosa. Bon Nadal, però no te'n vagis molt lluny. Rep un petó i abraçada de Drac, enorme!

  ResponSuprimeix